Naš salon vam brezplačno predstavlja najnovejšo metodo »Facemapping«.

Pri obisku v salonu vam ocenimo trenutno stanje kože in svetujemo pri nadaljni negi obraza.

Za vas imamo pripravljene tudi brezplačne vzorčke.


preberi več
 

Vsa naročila po dogovoru na telefonsko številko 041 714 049 in E-mail info@negatelesa.com


Salon lepote in zdravja
Breda Batagelj s.p.
Goriška cesta 29E
5270 Ajdovščina

Naročite se lahko preko:
Tel.: 05 368 13 77 in 041 714 049
E-mail:
info@negatelesa.com

 

 

 

Nega obraza

V našem salonu izvajamo nego obraza za vse tipe kože. Nega obraza kožo prenovi, ji povrne mehkobo, jo nahrani in obogati.  Seveda pa je tretma prilagojen glede na lastnosti posameznikove kože.

  • Vedno večja želja žensk je obnavljanje kože in zmanjševanje videza postarane kože.
  • Uspešno tretiramo mastno kožo, akne, rdečico, občutljivost, razdraženo kožo in gube.
  •  Pomembna je tudi naravna in celovita zaščita kože, ki jo dosežemo z negovanjem.

 
z
 
s

Nega nog in stopal
Neprijeten vonj stopal, pojav glivic, suha ali trda koža, kožne razpoke, lomljivi nohti, oznojena stopala, utrujenost, boleča, pekoča stopala, hladna stopala, težke utrujene noge,... stopalom je lahko res težko.
Negovana stopala niso samo lepa na pogled, negovana stopala so prvi pogoj, da so zdrava. Le če so dobro negovana, vas lahko nosijo vse življenje.


Aromaterapija

Piling tretma telesa ali hrbta s hidroaktivnimi mineralnimi solmi.

Poživi vašo kožo, saj je bogat s hranilno bogatimi solmi iz Mrtvega morja, izvlečkov rjavih alg, prečiševalnih encimov, eteričnih olj. Nežno obrusijo oroženelo povrhnjico, eterična olja pa vas poživijo in kožo naredijo svilnato gladko. Primeren je za odpravljanje stresa in razstrupljanje.


 

Manualna limfna drenaža po dr.Voddru -MLD metoda
Metodo MLD sta razvila dr. Vodder in njegova žena Estrid v 30. letih prejšnjega stoletja. Limfna drenaža deluje na limfni sistem in mu pomaga pri prečiščevanju organizma in odpravljanju strupov iz našega telesa. Pospešuje regeneracijske procese v organizmu in nas varuje pred obolenji. Nežni in ritmični gibi, ki sledijo limfnemu toku stimulirajo krčenje limfnih žil in premikanje tekočine naprej in s tem dotok vedno sveže tekočine v tkivo. Učinek limfne drenaže s pridom uporabljamo v medicinske in kozmetične namene. V veščih rokah je posamezen tretma, ali več zaporednih tretmajev prijeten in koristen.
V salonu razpolagamo z obširnim znanjem, saj redno opravljamo vse tečaje LIMF TERAPEVTA.

Nega rok in manikira
K urejenemu videzu in odrazu naše osebnosti pa spadata tudi nega rok in manikira. Roke so vaš stik z okolico, so nenehno izpostavljene.  Ne zanemarjajte jih, prepustite jih naši negi.

Pedikura
Intenzivna nega stopal z izvlečki zdravilnih zelišč osveži in poživlja, krepi noge.
Tudi diabetiki vedo, da morajo posebno pozornost posvetiti stopalom. Ker je koža še posebej suha, zaradi posledice bolezni, je nega z GHEWOL FUSSKRAFT zelo primerna. V našem salonu smo usposobljeni tudi za nego diabetičnih stopal.

 

na vrh strani | domov