Naš salon vam brezplačno predstavlja najnovejšo metodo »Facemapping«.

Pri obisku v salonu vam ocenimo trenutno stanje kože in svetujemo pri nadaljni negi obraza.

Za vas imamo pripravljene tudi brezplačne vzorčke.


preberi več
 
1

Vsa naročila po dogovoru na telefonsko številko 041 714 049 in E-mail info@negatelesa.com

1

1
Salon lepote in zdravja
Breda Batagelj s.p.
Goriška cesta 29E
5270 Ajdovščina

Naročite se lahko preko:
Tel.: 05 368 13 77 in 041 714 049
E-mail:
info@negatelesa.com

1

 

 Dermalogica

PRAVA NEGA ZA KOŽO, V KATERI STE.
Dermalogica je prva izbira strokovnjakov za nego kože širom sveta. Razlog je preprost: daje rezultate. Naš edinstveni osebni pristop k obravnavi potreb vaše kože pomeni, da boste hitreje dosegli želene cilje in imeli zdravo uravnovešeno stanje kože še naprej.

V Dermalogica preparatih NI:

1 sestavin živalskega izvora
1 mineralnih olj, ki zapirajo in dušijo kožo
1 lanolina, ki povzročajo občutljivost, maši
1 umetnih barvil, katerih posledica so akne
1 ISOPROPYL MYRISTATA, ki draži lojnice
1 umetnih dišav, ki povzoročajo fotoobčutljivost
1 formaldehida, ki iritira membranasto sluznico

Seveda pa proizvajalci skrbijo, da se kozmetika Dermalogica nadgrajuje in izboljšuje. Vse več je novih izdelkov, vse večji so rezultati, ki so plod odličnih in naravnih sestavin. Tako ponujajo najrazličnejša čistila, pilinge, maske, tonike, kreme (za vlaženje kože,po čiščenju, z zaščitnim faktorjem vse do spf50), olja za različne dele obraza (predel  okrog oči, ustnice), podpore in koncentrate, serume, izdelke za britje, izdelke za telo (mila, pilinge), kreme za zaščito pred soncem. Vsaka linija posebej pa je razdeljena na izdelke, ki so primerni za vse tipe kože, tako da lahko vsakdo najde kaj zase.


NOVO!

Znano je, da onesnaženost vodi v staranje kože. Tako kot UV sevanje, ki ga povzroča sonce, je tudi onesnaženost zraka povečini nevidna nevarnost. Kljub temu pa so učinki na koži še kako opazni in se raztezajo vse do hiperpigmentacije in dehidracije, majhnih gubic pa do oslabljene kožne strukture in povečane občutljivosti. Vsi ti dejavniki lahko povzročijo, da koža izgleda starejša, prav tako pa je starejša na otip. Zato sta nova produkta Daily SuperfoliantTM in obrazno olje PHYTO REPLENISH korak naprej v zaščiti kože ter preprečevanju hitrejšega staranja.
Daily SuperfoliantTM  je pravi začetek za to. Ta visoko aktivni mikropiling v pudru zagotavlja izredno mehko kožo, hkrati pa se bojuje proti biokemičnim in okoljskim sprožilcem, za katere vemo, da povzročajo staranje kože. Kot SPF faktor pomaga koži, da nanjo ne delujejo škodljivi učinki sonca, tako Daily SuperfoliantTM  ščiti kožo pred škodljivimi učinki zraka, če ga vključite v svoj dnevni lepotni režim.

 
 

PRIPOROČENA DOMAČA NEGA

 

1. ČIŠČENJE

 

  Zjutraj 1x; zvečer 2x: obraz zmočite z gobico in mlačno vodo, vmasirajte čistilni losjon ali gel, ki naj deluje eno minuto.


2. TONIRANJE


  Tonik razpršite po vsem obrazu in vratu(ne v oči) in ga vmasirajte.3. VLAŽENJE

 


Kremo vmasirajte po vsem obrazu, vratu in okoli oči.

 

 

 

 

 

PILINGI

 

Kremni AHA piling Gentle Cream Exfoliant priporočamo vsak 3. večer: po drugem čiščenju namažite piling, ki naj deluje 15 minut.

Encimski piling v prahu Daily Microfolian uporabljajte vsak večer. Po drugem umivanju stresite na dlan malo prahu. Dodajte par kaplic vode in zmešajte, da postane zmes gladka. S krožnimi gibi ga nanesite na obraz in vrat ter masirajte eno minuto.
Piling sperite z mlačno vodo in gobico ter nanesite masko (za 10 do 15 minut) ali pa nego zaključite s tonikom in kremo.

Daily SuperfoliantTM je ogljeno-encimski mikropiling v pudru. Po čiščenju nanesite za približno polovico čajne žličke mikropilinga na zelo mokre roke in ustvarite kremasto pasto, tako da drgnete roke skupaj. Nanesite na obraz v krožnih gibih, izogibajte se predelu oči. Nežno vtirajte približno eno minuto, nato sperite z mlačno vodo. Lahko se uporablja dnevno. Za bolj občutljivo kožo, se uporablja vsak drugi dan.


PODPORE IN KONCENTRATI

 

  Nanašajte jih lokalno – pred ali pa po nanašanju kreme.


SONČNA ZAŠČITA

  20 minut pred vsakim izpostavljanjem soncu preparat enakomerno razmažite po vseh odkritih delih. Zaščito redni obnavljajte glede na faktor in aktivnost.

Po profesionalni negi za 48 ur odsvetujemo:

1 obisk bazena (klor)
1 obisk savne
1 obisk frizerja
1 izpostavljanje soncu

JANE IREDAL

ZDRAVA KOŽA JE NAJLEPŠE LIČILO.

Izdelki Jane Iredal ne poskrbijo le za lepšo kožo, temveč jo tudi negujejo. To niso običajna ličila, kakršna najdete na policah drogerij, temveč gre za linijo ličil, ustvarjeno z najnovejšimi in najnaprednejšimi tehnološkimi metodami. Na kožo vplivajo tako dobro, da jih priporočajo plastični kirurgi, dermatologi in profesionalci za nego kože.

1 Naši mikronizirani minerali so koncentrirani pigmenti. To pomeni, da ne uporabljamo smukca kot polnila, ki bi razredčil pigment. Minimalna količina pigmenta tako zagotavlja maksimalno prekrivnost in je podlaga, puder in korektor v enem.
1 Koncentrirani pigmenti nudijo zaščito pred soncem, zato ne boste potrebovali dodatne kemične zaščite.
1 Za popolno prekrivnost, za dosego katere bi sicer potrebovali tri različne izdelke, bo z našimi proizvodi zadostoval že en poteg s čopičem ali gobico.
1 Zaradi procesa mikronizacije delci mineralov postanejo tako drobceni, da se med nanosom med seboj povežejo in prekrivajo. Ko jih nanesemo na čisto in vlažno kožo, se ustvari površinska napetost, ki se upre gravitaciji, zato minerali ostanejo čvrsto na koži. Na ta način mineralni postanejo stabilni in obstojni ter se ne ''lupijo'' oz. ne ''polzijo'' s kože. Če oz. ko jih želimo odstraniti, pa zadostuje že navaden odstranjevalec za ličila ali pa krpica za odstranjevanje ličila.

Rezultat je popolna in čudovita koža brez občutka obteženosti.

 
z
 
s

 

na vrh strani | domov